Teamfoto Folstra B.V.

Riool ontstoppen

Wij staan in Barendrecht voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Barendrecht, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Riool ontstoppen Barendrecht

Het is nooit prettig als het riool verstopt raakt en daarom is het verstandig om hiervoor een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen. Wacht niet te lang met het inschakelen van een professioneel ontstoppingsbedrijf om verdere schade te voorkomen. U bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de rioleringsbuizen als huiseigenaar.

Als er een verstopping optreedt in uw afvoer, wc of gootsteen, kunt u altijd rekenen op onze ervaren specialisten om het probleem op te lossen in Barendrecht en omgeving. Met alle inzet zorgen wij ervoor dat wij zo snel mogelijk bij u zijn en het probleem oplossen. Bij ons vindt u specialisten die bekwaam, professioneel en klantgericht zijn.

Ontstoppen riool Barendrecht

Met onderstaande diensten helpt Folstra B.V. u graag in Barendrecht én omstreken!

Heeft u een verstopt riool in de regio Barendrecht of aangelegen plaatsen? Dan bent u bij Folstra B.V. op het juiste adres als ontstoppingsbedrijf in Barendrecht. Ook het repareren van uw afvoer behoort tot de mogelijkheden.

De ervaren rioleur voor al uw verstoppingen in Barendrecht!

Wc ontstoppen Barendrecht

Heeft u problemen met een verstopte wc in Barendrecht? Als u te maken heeft met een verstopt toilet in Barendrecht, kunt u de hulp inschakelen van de ervaren riool experts van Folstra B.V.. Het rioleringsbedrijf zorgt ervoor dat uw verstopte wc snel ontstopt wordt.

Wij beseffen dat dit als erg storend kan worden ervaren als u hier lang op moet wachten Voor het ontstoppen van uw wc gebruiken wij de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen, zodat u zo weinig mogelijk overlast ervaart. Wij hebben voor iedere verstopping de juiste oplossing!

Afvoer ontstoppen Barendrecht

Bij een verstopte afvoer kunt u rekenen op onze hulp om deze voor u te ontstoppen! Twijfel niet om een professioneel rioleringsbedrijf in te schakelen, omdat anders de schade aanzienlijk kan zijn. Ons ontstoppingsbedrijf maakt gebruik van de nieuwste apparatuur en technieken om uw afvoer te ontstoppen en zorgt ervoor dat alles altijd netjes wordt afgehandeld.

Kosten riool ontstoppen

Niemand zit te wachten op een verstopt riool en de kosten die dit met zich meebrengt. Elke verstopping is verschillend, het hangt af van de ernst en diepte van de verstopping om de kosten te bepalen. Dit kan verschillen door de diverse aspecten die zojuist zijn genoemd. Neem daarom snel contact op met ons ontstoppingsbedrijf, zodat wij uw verstopte riool snel kunnen oplossen.

Verstopt riool Barendrecht

In het geval van een volledige verstopping van het riool, kan het nodig zijn dat de gemeente moet interveniëren om het probleem te verhelpen. Als u op de hoogte bent van de plek waar het erfscheidingsputje zich bevindt, kunt u erin kijken om te achterhalen waar de blokkade zich bevindt. Als er nog water in het erfscheidingsputje zit, betekent dit dat er een verstopping is in het riool van de gemeente.

Wanneer echter het putje droog is, wijst dit erop dat de verstopping in uw eigen riolering zit. In het geval dat er een probleem ontstaat in uw eigen riolering, bieden wij ondersteuning bij het opsporen en verhelpen van de verstopping. Bij het negeren van een verstopt riool kunnen er meer problemen ontstaan, zoals een scheur in de rioleringsbuis.

Veel gestelde vragen over riool ontstoppen

Zijn er mogelijkheden om mijn riool zelf te ontstoppen?

Er zijn verschillende opties om zelf uw riool te ontstoppen. Door zeefjes in de afvoeren te plaatsen en etensresten en haren uit de putjes te halen, kan verstopping worden voorkomen – dit is van het grootste belang.

Mocht er echter een verstopping optreden, dan zijn er twee manieren waarop u zelf actie kunt ondernemen om de blokkade te verhelpen. Een eerste optie om de verstopping los te krijgen is door gebruik te maken van een plopper. Als dit niet werkt, kunt u proberen om het riool te ontstoppen met warm water en soda. Als dit ook niet het gewenste resultaat oplevert, kunt u het beste een professioneel rioleringsbedrijf inschakelen om het probleem voor u op te lossen.

Hoeveel rekent u voor het ontstoppen van een riool?

Wanneer u een professioneel ontstoppingsbedrijf inschakelt om uw riool te ontstoppen, zult u moeten betalen voor de geleverde diensten. Elke ontstopping brengt verschillende kosten met zich mee.

Ondervindt u problemen met een verstopt riool? Aarzel niet en neem direct contact op met ons ontstoppingsbedrijf voor snelle en betrouwbare hulp! Wij zijn werkzaam in Barendrecht en omgeving en zijn de specialist op het gebied van verstoppingen. Bel 010 600 1180 zodat we een afspraak voor u kunnen plannen!

Folstra B.V. staat voor u klaar in Barendrecht
Over ons

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1180

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Folstra B.V.

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben je verzekerd van vakmanschap. Door de jarenlange ervaring haal je alle benodigde expertise in huis voor je klus. Folstra B.V. is een allround loodgietersbedrijf dat zich met een breed scala aan loodgieter gerelateerde werkzaamheden inzet voor particulieren, bedrijven, instellingen en aannemers.
Voor zowel alle kleine als grote klussen kun je contact opnemen met Folstra.


Met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en vriendelijk vakmanschap sta jij altijd centraal. Je kunt ze 24/7 bereiken!


Reviews van Folstra B.V.

Door P
Op 5 maart 2024
6

Diverse klussen laten doen. Na het plaatsen van vloer isolatie en bodem folie, zouden ze nog terug komen ter controle van eventueel condens onder de vloer. Ze moeten nog steeds langs komen. Diverse afspraken gemaakt. Ze komen geen enkele afspraak na. En dat is balen.

Door A
Op 6 april 2023
10

Veel ervaring mee, lossen problemen prima op en ook voor grote klussen en verbouwingen raad ik ze aan. Fijne communicatie en toffe gasten die ook meedenken in voordeel van de klant.

Door G.K
Op 10 maart 2023
10

Top bedrijf, goeie gasten

Door G
Op 14 februari 2023
10

Deze vakman lost alles op!

Door J.V.H
Op 13 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door W.V.H
Op 18 januari 2023
10

Daklekka gerepareerd en nieuwe loodflappen aangebracht. Nu geen daklekkage meer.

Door D.T
Op 7 september 2022
10

Nadat ik al een aantal loodgieters had versleten maar het probleem (verstopte afvoer in de keuken) bleef terug komen kwam ik bij Folstra terecht. Direct installeerde zij een ander soort afvoer en was ik van de problemen af. Ook het verplaatsen en aanleggen van een nieuwe kraan en waterafvoer was geen probleem. Zeer prettige communicatie, werken snel, denken mee, zijn nauwkeurig en houden zich aan de afspraken. Heel tevreden met hun service!

Door N.N
Op 10 augustus 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door C.V.G
Op 23 juni 2022
10

Weten snel de lekkage oorzaak op te sporen en deze naar wens te verhelpen. Zijn ook nog eens hele prettige gasten in omgang. Zijn ook nog eens goed voor hun vaste klanten. Kortom echte aanrader.

Door N.S
Op 19 mei 2022
10

Folstra B.V. heeft mijn woning voorzien van radiatoren, een nieuwe CV-ketel en dit alles ook nog eens aangesloten. Gezien het werk dat ze verricht hebben (afvoer door het dak, leidingen onder de vloer en door de muur), ben ik erg onder de indruk van het tempo waarop ze dit hebben gedaan. Zorgvuldig is het ook zeker. Ik heb niets aan te merken op wat ze hebben gedaan. In de communicatie waren ze ook erg prettig. Ze gaven duidelijk aan wat de mogelijkheden waren in mijn woning. Ook stonden ze open voor input en waren ze niet te beroerd wat oude onderdelen te demonteren. Als laatste wil ik nog even zeggen dat ze erg snel reageerden en vrijwel direct aan de slag konden. Ik zou Folstra BV aan iedereen aanraden.

Door K
Op 9 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M.V
Op 2 maart 2022
10

Na contact met meerdere loodgieters gehad te hebben uitgekomen bij deze toppers. Had lekkage onder de gootsteen. Opsporen hiervan was snel gebeurt. Afspraak gemaakt om te maken en zoals afgesproken keurig gefixed. Tijdens deze reparatie kwamen de mannen er achter dat ik door verzakkingen een scheur had in de toilet afvoer naar het riool. Hier een nieuwe afspraak voor gemaakt en ook dit keurig en snel gemaakt. Was een hele klus. Straat moest open en het gaf best een rotzooi met zicht mee. Maar ook dit hebben de mannen weer keurig en schoon achter gelaten. Mocht ik weer iets hebben, zijn dit de mannen die ik bel. Mannen bedankt.

Door D.V.H
Op 1 maart 2022
10

Nieuwe cv ketel laten plaatsen. Super vakwerk geleverd

Door J.V.D.W
Op 28 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door R.J
Op 2 februari 2022
10

Lekkage niet weten waar, Folstra gebeld en konden snel komen en hadden het euvel snel gevonden en gerepareerd, TOP jongens reuze bedankt, heb jullie nummer dus mocht ik weer eens een loodgieter nodig hebben weet ik jullie te vinden

Door R.P
Op 6 januari 2022
10

Wij hadden lekkage in de meterkast en wisten niet waar dit vandaan kwam. Toen de mannen van Folstra ingeschakeld en die hebben alles perfect opgespoord, opgelost en weer hersteld. Badkamer vloer moest eruit en een kamer muur en eenkoof in het trappengat moest open. Alles is perfect gerepareerd alsof er niks gebeurd is. Mannen konden snel terecht. Bedankt mannen van Folstra!

Door E.E
Op 5 januari 2022
10

Fijne partij die super snel is in contact en handelen. Denken met je mee en leveren een passende oplossing. Het geleverde werk ziet er keurig uit! Ik kan Folstra iedereen aanbevelen voor een loodgietersklus.

Door L.D.S
Op 22 december 2021
10

Behulpzaam en komt afspraken na. Zeer redelijke prijs.

Door S.V
Op 16 december 2021
10

Lekkage melding gemaakt, de volgende dag kon de loodgieter er al heen. TOP bedrijf! Top werk! snel en vriendelijk!

Door Y
Op 9 december 2021
10

In het weekeinde een lekkage gehad en contact opgenomen met Dennis van Folstra BV. Ze hebben me super snel kunnen helpen met de opsporing van de lekkage en binnen twee dagen was de oorzaak gerepareerd en alle sporen van de gevolgschade hersteld. Voor de volgende klus zal ik ze zeker weer benaderen en ik kan ze zeker aanraden!

Door I.K
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door T
Op 26 november 2021
10

Ik had een spoedgeval thuis, onze WC werkte niet meer. Zelfde dag nog gearriveerd en een compleet nieuw WC gebouwd. Vervolgens kreeg ik ook handige tips en adviezen. Dank jullie wel, heren. Ben er heel erg blij mee

Door L.H
Op 25 november 2021
10

Ik ben zeer tevreden over de heren. Alle problemen zijn goed en professioneel verholpen. Een onverwacht hardnekkige verstopping van leidingen heeft ze heel veel tijd en arbeid gekost, maar ze zijn net zo lang doorgegaan tot het opgelost was. Dit verdient echt een grote pluim en ik beveel dit bedrijf dan ook van harte bij iedereen aan.

Door J.V.D.W
Op 24 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door S
Op 10 februari 2021
10
Review heeft geen inhoud