Teamfoto Folstra B.V.
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Barendrecht, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam
Slechte afvoer leidt tot geurtjes in huis Redactie, 13 februari 2024
Als ervaren rioleringsbedrijf, helpen wij u zo van uw rioolstank af in Barendrecht!

Wanneer u een onaangename rioolgeur in uw woning ruikt, kan dit wijzen op een probleem met de rioolleidingen. Om te beginnen kunt u controleren of er een verstopping is in een van de afvoeren of de sifons. Als u de sifons reinigt, kan dit mogelijk de geur verhelpen. Als de geur echter blijft hangen, kan er sprake zijn van een lek in het rioolstelsel.

Het is verstandig om onmiddellijk contact op te nemen met een ervaren rioolbedrijf om het probleem te identificeren en aan te pakken, om verdere schade te voorkomen. Ze hebben de juiste deskundigheid, een schat aan ervaring en geavanceerde technologieën om de werkzaamheden veilig en efficiënt uit te voeren. U hoeft niet zelf in actie te komen, het probleem wordt voor u opgelost zonder dat u er iets voor hoeft te doen.

Wat veroorzaakt de stank in uw rioolleidingen?

Stankoverlast in je woning kan verschillende oorzaken hebben. Een rioleur maakt doorgaans onderscheid tussen permanente en tijdelijke stankoverlast. Verschillende factoren kunnen bijdragen aan rioollucht in uw huis:Door werkzaamheden kunnen de riolering in uw woning beschadigd of verzakt raken, waardoor scheuren kunnen ontstaan en rioollucht in uw huis kan terechtkomen.

Wat veroorzaakt de stank: verstopping in de afvoeren

Als het water niet goed wegloopt in uw doucheputje of vaatwasser, kan dit mogelijk te maken hebben met een verstopte leiding. Als het water niet goed wegloopt in uw doucheputje of vaatwasser, kan dit duiden op een verstopte leiding. Een slechte afvoer kan ervoor zorgen dat nare luchtjes in uw huis blijven hangen doordat het water niet goed wordt afgevoerd.

Het kan ook mogelijk zijn dat het riool zelf, in plaats van een leiding, geblokkeerd raakt. Vraag in dat geval je buren of zij ook hinder ondervinden van een geblokkeerde riolering. Indien dit het geval is, kunt u contact opnemen met uw gemeente voor verdere ondersteuning.

Is er mogelijk een lek in uw leidingsysteem geconstateerd?

Als er een lek is in uw afvoer, kan vuil water en de bijbehorende muffe geur uw huis binnendringen. Dit kan resulteren in overlast door geur en uiteindelijk waterschade. Daarom is het van cruciaal belang om een ​​gespecialiseerd rioleringsbedrijf in te schakelen om verdere schade te voorkomen.

Zorg ervoor dat u de afvoer van uw woning goed kunt ontluchten

Het is belangrijk dat uw afvoer goed kan ontluchten. De meest gangbare methode hiervoor is een afvoerpijp op het dak van uw woning. Indien deze pijp niet goed is aangesloten of verstopt raakt, kan de geur van het riool uw woning infiltreren.

Zorg ervoor dat de afvoerpijp goed functioneert door hem regelmatig te gebruiken

Een waterslot, dat ook wel stankslot of sifon wordt genoemd, zorgt ervoor dat de rioollucht niet via de afvoer van de wc uw huis kan binnenkomen. Wanneer een afvoer langere tijd niet wordt gebruikt, kan het waterslot opdrogen, wat betekent dat de rioollucht zonder hinder uw woning kan binnendringen. Het is belangrijk om regelmatig water door de afvoeren te laten lopen om te voorkomen dat dit gebeurt.

Hoe u kunt voorkomen dat er rioolstank in uw huis ontstaat

De oorzaak van een rioollucht in uw huis kan verschillend zijn. Verstoppingen worden vaak veroorzaakt door achtergebleven etensresten, zeepresten of aangekoekt vuil. Het schoonmaken van uw afvoerputjes op regelmatige basis kan helpen bij het voorkomen van verstoppingen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1180

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Folstra B.V.

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben je verzekerd van vakmanschap. Door de jarenlange ervaring haal je alle benodigde expertise in huis voor je klus. Folstra B.V. is een allround loodgietersbedrijf dat zich met een breed scala aan loodgieter gerelateerde werkzaamheden inzet voor particulieren, bedrijven, instellingen en aannemers.
Voor zowel alle kleine als grote klussen kun je contact opnemen met Folstra.


Met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en vriendelijk vakmanschap sta jij altijd centraal. Je kunt ze 24/7 bereiken!


Reviews van Folstra B.V.

Door P
Op 5 maart 2024
6

Diverse klussen laten doen. Na het plaatsen van vloer isolatie en bodem folie, zouden ze nog terug komen ter controle van eventueel condens onder de vloer. Ze moeten nog steeds langs komen. Diverse afspraken gemaakt. Ze komen geen enkele afspraak na. En dat is balen.

Door A
Op 6 april 2023
10

Veel ervaring mee, lossen problemen prima op en ook voor grote klussen en verbouwingen raad ik ze aan. Fijne communicatie en toffe gasten die ook meedenken in voordeel van de klant.

Door G.K
Op 10 maart 2023
10

Top bedrijf, goeie gasten

Door G
Op 14 februari 2023
10

Deze vakman lost alles op!

Door J.V.H
Op 13 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door W.V.H
Op 18 januari 2023
10

Daklekka gerepareerd en nieuwe loodflappen aangebracht. Nu geen daklekkage meer.

Door D.T
Op 7 september 2022
10

Nadat ik al een aantal loodgieters had versleten maar het probleem (verstopte afvoer in de keuken) bleef terug komen kwam ik bij Folstra terecht. Direct installeerde zij een ander soort afvoer en was ik van de problemen af. Ook het verplaatsen en aanleggen van een nieuwe kraan en waterafvoer was geen probleem. Zeer prettige communicatie, werken snel, denken mee, zijn nauwkeurig en houden zich aan de afspraken. Heel tevreden met hun service!

Door N.N
Op 10 augustus 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door C.V.G
Op 23 juni 2022
10

Weten snel de lekkage oorzaak op te sporen en deze naar wens te verhelpen. Zijn ook nog eens hele prettige gasten in omgang. Zijn ook nog eens goed voor hun vaste klanten. Kortom echte aanrader.

Door N.S
Op 19 mei 2022
10

Folstra B.V. heeft mijn woning voorzien van radiatoren, een nieuwe CV-ketel en dit alles ook nog eens aangesloten. Gezien het werk dat ze verricht hebben (afvoer door het dak, leidingen onder de vloer en door de muur), ben ik erg onder de indruk van het tempo waarop ze dit hebben gedaan. Zorgvuldig is het ook zeker. Ik heb niets aan te merken op wat ze hebben gedaan. In de communicatie waren ze ook erg prettig. Ze gaven duidelijk aan wat de mogelijkheden waren in mijn woning. Ook stonden ze open voor input en waren ze niet te beroerd wat oude onderdelen te demonteren. Als laatste wil ik nog even zeggen dat ze erg snel reageerden en vrijwel direct aan de slag konden. Ik zou Folstra BV aan iedereen aanraden.

Door K
Op 9 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M.V
Op 2 maart 2022
10

Na contact met meerdere loodgieters gehad te hebben uitgekomen bij deze toppers. Had lekkage onder de gootsteen. Opsporen hiervan was snel gebeurt. Afspraak gemaakt om te maken en zoals afgesproken keurig gefixed. Tijdens deze reparatie kwamen de mannen er achter dat ik door verzakkingen een scheur had in de toilet afvoer naar het riool. Hier een nieuwe afspraak voor gemaakt en ook dit keurig en snel gemaakt. Was een hele klus. Straat moest open en het gaf best een rotzooi met zicht mee. Maar ook dit hebben de mannen weer keurig en schoon achter gelaten. Mocht ik weer iets hebben, zijn dit de mannen die ik bel. Mannen bedankt.

Door D.V.H
Op 1 maart 2022
10

Nieuwe cv ketel laten plaatsen. Super vakwerk geleverd

Door J.V.D.W
Op 28 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door R.J
Op 2 februari 2022
10

Lekkage niet weten waar, Folstra gebeld en konden snel komen en hadden het euvel snel gevonden en gerepareerd, TOP jongens reuze bedankt, heb jullie nummer dus mocht ik weer eens een loodgieter nodig hebben weet ik jullie te vinden

Door R.P
Op 6 januari 2022
10

Wij hadden lekkage in de meterkast en wisten niet waar dit vandaan kwam. Toen de mannen van Folstra ingeschakeld en die hebben alles perfect opgespoord, opgelost en weer hersteld. Badkamer vloer moest eruit en een kamer muur en eenkoof in het trappengat moest open. Alles is perfect gerepareerd alsof er niks gebeurd is. Mannen konden snel terecht. Bedankt mannen van Folstra!

Door E.E
Op 5 januari 2022
10

Fijne partij die super snel is in contact en handelen. Denken met je mee en leveren een passende oplossing. Het geleverde werk ziet er keurig uit! Ik kan Folstra iedereen aanbevelen voor een loodgietersklus.

Door L.D.S
Op 22 december 2021
10

Behulpzaam en komt afspraken na. Zeer redelijke prijs.

Door S.V
Op 16 december 2021
10

Lekkage melding gemaakt, de volgende dag kon de loodgieter er al heen. TOP bedrijf! Top werk! snel en vriendelijk!

Door Y
Op 9 december 2021
10

In het weekeinde een lekkage gehad en contact opgenomen met Dennis van Folstra BV. Ze hebben me super snel kunnen helpen met de opsporing van de lekkage en binnen twee dagen was de oorzaak gerepareerd en alle sporen van de gevolgschade hersteld. Voor de volgende klus zal ik ze zeker weer benaderen en ik kan ze zeker aanraden!

Door I.K
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door T
Op 26 november 2021
10

Ik had een spoedgeval thuis, onze WC werkte niet meer. Zelfde dag nog gearriveerd en een compleet nieuw WC gebouwd. Vervolgens kreeg ik ook handige tips en adviezen. Dank jullie wel, heren. Ben er heel erg blij mee

Door L.H
Op 25 november 2021
10

Ik ben zeer tevreden over de heren. Alle problemen zijn goed en professioneel verholpen. Een onverwacht hardnekkige verstopping van leidingen heeft ze heel veel tijd en arbeid gekost, maar ze zijn net zo lang doorgegaan tot het opgelost was. Dit verdient echt een grote pluim en ik beveel dit bedrijf dan ook van harte bij iedereen aan.

Door J.V.D.W
Op 24 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door S
Op 10 februari 2021
10
Review heeft geen inhoud